رفع مشکل Temp شدن پروفایل کاربر در سیستم عامل های ویندوزی
تیر ۱۵, ۱۳۹۴راه اندازی NAT سرور Network Address Translation
مرداد ۲۵, ۱۳۹۴نامحدود کردن تعداد ریموت session به ویندوز سرور
این مورد به طور قطع برای بسیاری از مدیران شبکه رخ داده است که تعداد ریموت های زده شده به سرور ها با توجه به عدم تهیه لایسنس های معتبر محدود می باشد که در این مقاله راه حل نامحدود کردن این تعداد را فرا می گیریم.
توجه داشته باشیم که این مهم در مواردی همچون RemoteAPP نیز دیده می شود که با این عمل این نوع فعالیتها که در بسیاری از شرکتها مرسوم می باشد ،مرتفع می گردد .
در ابتدا لازم می بینم که در خصوص بخش Registry سیستم عامل ویندوز توضیحات مختصری بدهم که برای دوستان یادآوری گردد .
: Registry میتوان دفترخانه یا محضر ویندوز تصور کرد؛ جایی که تنظیمات نرمافزارها و سختافزارهای سیستم، در آن به ثبت میرسد.
در پنجمین ویراست از کتاب «فرهنگ رایانهای مایکروسافت» دربارهٔ رجیستری چنین آمده است:
یک پایگاه داده متمرکز با ساختارِ سلسله مراتبی که در ویندوزهای x9،CE ،NT و ۲۰۰۰ به کار رفته و از آن برای نگهداری اطلاعات لازم جهت پیکربندی سیستم برای یک یا چند کاربر، برنامههای کاربردی و تجهیزات سختافزاری استفاده میشود.
رجیستری، حاوی اطلاعاتی است که ویندوز در حین عمل، به طور پیوسته و مکرر به آنها رجوع میکند؛ از قبیل [تنظیمات مربوط به] پروندههای هر کاربر، برنامههای کاربردی نصب شده بر روی رایانه، انواع مستنداتی که [هر کاربر] میتواند ایجاد کند، خصلتهای صفحهای پوشهها، آیکونهای برنامهها، سختافزارهای موجود در سیستم، درگاههای مورد استفاده و… .
رجیستری، جایگزینی است برای فایلهای مبتنی بر متن با پسوند INI در ویندوز x.۳ و همچنین فایلهای پیکربندی MS-DOS، مثل autoexec.bat و config.sys. در ضمن، دادههای رجیستری در فایلهای دودویی ذخیره میشوند.
برای استارت کار دو عدد Vm نیاز هست با سیستم عامل ویندوز سرور ۲۰۰۸ البته در ویندوز سرور ۲۰۱۲هم اینکار قابل انجام میباشد پس نگران نباشید.
در مرحله اول همانطور که میدانید لازمه ی این سرویس دامین سرویس هستش البته بدون دامین هم کار میکنه ولی پیشنهاد میشه در کنار این سرویس دامین وجود داشته باشد که در این مقاله در خصوص دامین توضیحی داده نمی شود .
در نظر داشته باشید که با توجه به اینکه اکثر همکاران در خصوص RemoteApp سئوال داشته اند ،در این مقاله تمرکزمان بر روی این مقوله خواهد بود و نیز در نظر داشته باشید که سرویس Remote Desktop services جهت ایجاد RemoteAPP نیز باید نصب شده داشته باشد که در لینک زیر میتوانید نحوه نصب آن را فرا بگیرید .
نحوه راه اندازی Remote Desktop Services در Windows Server 2008 R2 قسمت اولنحوه ی ساختن Remote Application
بعد از مرور لینک های مرتبط به این مقاله و انجام دادن آنها ،من به جهت ساخت RemoteAPP از یک نرم افزار، روی ریموت سرورم یک نرم افزار به دلخواه نصب می کنم که در اینجا منظور Adobe reader می باشد و میخوام Shurtcut RemoteAPP از آن را بسازم و از چند Windows 7 به آن connect بشوم.
خب همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید Shurtcut ساخته شده است و اماده برای انتقال روی سیستم های کلاینت ها یا کارمندان میباشد.
بعد از انتقال این فایل ان را اجرا میکنیم. همانند تصویر پایین.
بعد از انتخاب کانکت یوزر و پسوورد انتخاب شده برای این سرویس را انتخاب میکنیم سپس نرم افزار اجرا میشود.
خب تا اینجای کار همه چی خوب پیش رفته اما دقت کنین بعد از ۳ Session یا این که بعد از کانکت شدن از سه سیستم مجزا وقتی سیستم چهارم میخواد لاگین کنه اولین سیستمی رو که لاگین کرده رو میندازه بیرون و یه همچین پیغامی رو به یوزر میده.
خب حالا برای این که Limit رو ما به نا محدود تغیر بدیم در ریموت سرور در قسمت Run عبارت tsconfig.msc را تایپ میکنیم و اینتر سپس کنسول ریموت دسکتاپ session باز میشود.
سپس در قسمت Edit settings روی گزینه Restrict each user to a single session راست کلیک کرده و properties میگیریم.
وگزینه Restrict each user to a single session غیر فعال میکنیم. و OK
بعد از این کار به این مسیر پایین در رجیستری میرویم .
Computer\HKEY_LOCALMACHIN\SYSTEM\CurrentControlset\Control\TerminalServer
سپس گزینه Fsingelsessionperuser را انتخاب میکنیم و variable آن را از ۱ به ۰ تغیر میدهیم و اوکی میکنیم.
سپس دوباره از چهار سیستم تست میکنیم و اینبار میبینیم که دیگر کانکشن های آن نامحدود شده است.
جالب بود نه ؟امیدوارم همین مقدار که برای ما کاربرد داشته است برای شما نیز موثر واقع گردد .