چگونه امنیت اطلاعات را در لپ تاپ بالا ببریم
ژوئن 22, 2011انتقال سرویس DHCP به یک سرور جدید در ویندوز سرور 2003
نوامبر 25, 2011جابجایی Domain Controler به سرور جدید
خیلی مواقع پیش خواهد آمد که مدیر شبکه مجبور به این کار می شود که سرور Domain Controler خود را از سرور فعلی به یک سرور دیگر جابجا کند که متاسفانه اکثر دوستان با این مساله مشکل دارند.
از این رو در زیر نحوه این کار را بصورت روشن بیان می کنم تا شاید کمک حالی برای دوستان عزیزم باشه . در صورت مفید بودن مطلب خشوحال می شوم که به محبوبهای گوگل اضافه نمائید .
خوب جابجایی به روش زیر انجام می گیرد .
1- توسط دستور Dcpromo یک Backup برای سرور Domain خود ایجاد می نمائیم ( Additional )
2- دقت نمائید که آنتی ویروس و فایروال بر روی هر دو سیستم غیر فعال باشد .
3- ساعت و تاریخ هر دو سیستم یکی باشد .
4- سپس کنترل می کنیم که آيا اين دو سرور با هم ارتباط دارند يا خیر،برای این موضوع به قسمت Active Directory Sites and Services كه نام هردو سرور در آنجا قرار دارد می رویم و بر روي يكي از نام سرورها كليك كرده و به بروي NTDS Setting برويد. در طرف راست يه لينك توسط خود سيستم ساخته ميشود رو مشاهده خواهيد كرد كه با كليك سمت راست ميشود تست كرد كه آيا Replicate Now دارند يا خیر ؟ بعد از گرفتن تاييده سيستم آماده انتقال مي باشد .
دقت نمائید كه تا زماني كه هر دو سرور با یکديگر نتوانند ارتباط برقرار نمايند از انجام مراحل بعدي خودداري نمائید
5- بروی سرور Additional سرویس DNS را بصورت دستی نصب نمائید ( بدون تنظیم کردن آن ).
6- سپس ادامه کار را نیز بر روی سرور Additional به ترتیب ادامه می دهیم .
7- پنجره Active Directory Users and Computers را باز کرده و روی گزینه Active Directory Users and Computers راست کلیک نموده و گزینه operations master را از بخش Task All و یا با راست کلیک بر روی دامین انتخاب می کنیم تا پنجره مربوطه باز شود .
8- در پنجره بازشده 3 TAB به نام های RID,PDC,Infrastructure وجود دارد و درآن همانطور که مشاهده می شود Operation Master ها نام همان سرور اولی ما می باشد که می خواهیم از خط خارج نمائیم .
9- با استفاده از دکمه Change در تمام این TAB ها کار انتقال 2 رول از 3 رول اصلی سرور Master را انجام می دهیم .
10 – حال برای انتقال آخرین رول schema Master به ترتیب زیر اقدام می نمائیم.
- Open Command Prompt.
- Type: ntdsutil
- At the ntdsutil command prompt, type: roles
- At the fsmo maintenance command prompt, type:connection
- At the server connections command prompt, type:connect to serverDomainController
- At the server connections command prompt, type:quit
- At the fsmo maintenance command prompt, type:transfer schema master
11- حال در قسمت Run بايد دستورات زير اجرا می کنیم تا پیغام درست بودن برای ما نمایش داده شود .
برای دادن و یا گرفتن قابلیت Global Catalog باید به قسمت Active Directory Sites and Services. رفته با كليك بر روي Servers و كليك كردن بر روي نام دومين و انتخاب سرور ، روي NTDS Setting رفته و يک Property. بگيريد در تب General با فعال و یا غیر فعال کردن گزینه Global Catalog این قابلیت را به سرور تخصیص و یا از سرور بگیرید
